Ons jonge groeiende team zoekt een nieuwe

SENIOR FINANCIEEL MEDEWERKER

Wat houdt Senior Financieel Medewerker bij CP2 Fieldmarketing in?

Als Senior Financieel Medewerker ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de financiële administratie. De maandrapportage, jaarrekening en alle facturen die vanuit en naar CP2 Fieldmarketing gestuurd worden, zullen jouw bureau passeren. Jij bént de Finance afdeling en bent nauw betrokken bij de gang van zaken van elke afdeling, inclusief de financiële aspecten van de vele commerciële projecten.

Hoe ziet jouw dag eruit als Senior Financieel medewerker?

Als Senior Financieel Medewerker houd je het overzicht, verzorg je de rapportages en verwerk je de facturen. Hier zul je dan ook ’s ochtends al mee beginnen. In de loop van de dag heb je contact met iedereen binnen ons gezellige en ambitieuze bedrijf. Want hoewel elke afdeling zijn eigen taak heeft, draag jij de eindverantwoording voor alle facturen. Aan het eind van de dag kun je onze Project Managers misschien nog wel even helpen met het op orde krijgen en houden van hun project calculaties.

Waarom zou jij bij ons komen werken?

Bij CP2 Fieldmarketing ligt een mooie uitdaging binnen een snelgroeiend bedrijf klaar. Je zult veel verantwoordelijkheden krijgen. Daarbij hebben we bij CP2 Fieldmarketing een fijn team dat elkaar helpt om te groeien en snel beter te worden, ieder binnen zijn of haar vakgebied. Fouten maken mag als je er maar van leert!

Welke eigenschappen bezit jij?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt zeker 2 jaar werkervaring als Finance controller;
  • Je hebt kennis van ERP Systemen;
  • Je hebt kennis van fiscale wetgeving
  • Je bent goed in Excel;
  • Je maakt zelfstandig jaarrekeningen en rapportages;
  • Je vindt het gezellig om op vrijdag af te sluiten met een biertje en kan er hier wel een paar van drinken.

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Pas jij nu precies in dit plaatje of wil je kijken of wij bij elkaar zouden passen? Mail dan je CV en een korte motivatiebrief naar sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl! We zien deze graag tegemoet!

P.S. Onze koffie is echt heerlijk!

Meer vacatures van CP2 fieldmarketing bekijken? Kijk hier!