Ons jonge groeiende team zoekt een nieuwe

HR Manager

Wat houdt de functie van HR Manager bij CP2 Fieldmarketing in?

Als HR manager wordt je teamleider van ons HR team. HR geeft structuur aan een dynamische werkomgeving met 40 kantoormedewerkers in allerlei disciplines, 450 Merkambassadeurs, 100 Funded Head werknemers en 5 Service medewerkers. Dit brengt een mooie uitdaging met zich mee die jij met het bestaande HR-team op je zal nemen. Deze functie is divers en loopt van salarisadministratie tot aan het ontwikkelen van het Recruitment proces. Dit is een interessante baan voor HR Managers die van een uitdaging houden en motiverend leiding kunnen geven.

Hoe ziet jouw dag eruit als HR Manager?

Als HR manager zul je een hoop mails ontvangen. Deze zullen variëren van Juridische zaken tot vragen over contracten en spoedtaken zoals werving. Verder ben jij verantwoordelijk voor de sturing van het HR team. Ervaring in Human Resource management is dus een pré. Jij zult ook verantwoordelijk zijn voor het vernieuwen van ons Recruitment proces.

Waarom zou jij bij ons komen werken?

Bij CP2 Fieldmarketing ligt een mooie uitdaging binnen een snelgroeiend bedrijf voor je klaar. Als Hoofd HR Manager zul je veel verantwoordelijkheden krijgen. Daarbij hebben we bij CP2 Fieldmarketing een fijn team dat elkaar helpt om te groeien te excelleren binnen hun vakgebied.

Welke eigenschappen bezit jij?

  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring binnen een HR management rol;
  • Je hebt een groot empathisch vermogen;
  • Je verliest je doel nooit uit het oog;
  • Je hebt HBO of WO denk- en werkniveau;
  • Je mantra is: regelmaat, structuur en rust;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je kunt motiverend werken;
  • Je vindt het gezellig om op vrijdag af te sluiten met elkaar onder het genot van een drankje.

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Pas jij nu precies in dit plaatje of wil je kijken of wij bij elkaar zouden passen? Mail dan je CV en een korte motivatiebrief naar sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl! We zien deze graag tegemoet!

P.S. Onze koffie is echt heerlijk!

Meer vacatures van CP2 fieldmarketing bekijken? Kijk hier!