Merkambassadeur

[vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” class=”hond-top”][vc_column width=”1/1″][image_with_animation image_url=”https://www.cp2fieldmarketing.nl/wp-content/uploads/2019/05/HEADER_CP2.png” animation=”Fade In” img_link_target=”_self” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”]

Ons jonge groeiende team zoekt een nieuwe

MERKAMBASSADEUR

Wat houdt de functie Merkambassadeur bij CP2 Fieldmarketing in?

Ben jij enthousiast, zelfstandig en niet bang om op mensen af te stappen met een grote glimlach? Lijkt het jou leuk om het gezicht te zijn van de allermooiste A-merken? Dan is werken als Merkambassadeur bij Face the Public echt iets voor jou!
Als promotiemedewerker, oftewel Merkambassadeur, bij Face the Public ga je aan de slag voor verschillende grote A-merken (zoals Coca Cola, Milka of Amstel) waarvoor continue toffe promotie/demonstratie-acties worden opgezet door heel Nederland. Via onze Face The Public app kun je reageren op nieuwe jobs en geef je je beschikbaarheid door zodat je kan worden ingepland wanneer het jou uitkomt. Met veel jobs beschikbaar op vrijdag en zaterdag is het ideaal om te combineren met je studie of de rest van je drukke leven!

Hoe ziet jouw dag eruit als Merkambassadeur?

Verschillende A-merken kunnen niet wachten om hun nieuwe producten onder de aandacht te brengen door kleine samples uit te delen aan klanten. Dit kan worden gedaan op verschillende locaties, bijvoorbeeld in de supermarkt waar je rondloopt en klanten aanspreekt die hun dagelijkse boodschappen doen. Jij kan ervoor zorgen dat de klanten het product ook daadwerkelijk aanschaffen.

Waarom zou jij bij ons komen werken?

 • Dit is een flexibele (bij)baan die goed is te combineren met je studie, andere baan of de rest van je drukke leven;
 • Mogelijkheid om te werken met de mooiste A-merken;
 • Naast je salaris een goed bonussysteem op basis van je gewerkte dagen (6 tot 8 werkdagen per maand);
 • De kans om je communicatie- en verkoopvaardigheden te verbeteren aan de hand van onze getrainde fieldcoaches, trainingen en de Face The Public Academy;
 • Gezellig contact met de mensen op kantoor en met collega‚Äôs.

Welke eigenschappen bezit jij?

 • Je bent 17 jaar of ouder;
 • Je houdt van flexibiliteit;
 • Je durft actief op mensen af te stappen;
 • Je bent zelfstandig en vind het niet erg om soms alleen te werken;
 • Je hebt de mogelijkheid te reizen met OV of auto naar de werklocatie;
 • Je bent sociaal en spontaan.

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Pas jij nu precies in dit plaatje of wil je kijken of wij bij elkaar zouden passen? Mail dan je CV en een korte motivatiebrief naar sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl! We zien deze graag tegemoet!

Meer vacatures van CP2 fieldmarketing bekijken? Kijk hier!