Project Coördinator

[vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” class=”hond-top”][vc_column width=”1/1″][image_with_animation image_url=”https://www.cp2fieldmarketing.nl/wp-content/uploads/2018/04/Nieuwecollega.jpg” animation=”Fade In” img_link_target=”_self” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”]

Ons jonge groeiende team zoekt een nieuwe

PROJECT COORDINATOR

Wat houdt Project Coördinator bij CP2 Fieldmarketing in?

Als Project Coördinator ben je een onmisbaar deel van het CP2 Fieldmarketing team. Jij bent mega belangrijk. Als Project Coördinator is je voornaamste taak het maken van de match tussen opdracht en werknemers. Jij zorgt ervoor dat alle werknemers op de juiste plek staan met de juiste informatie. Na afloop ben jij er als eerste achter hoe de activatie verlopen is en vat je dit samen voor de Projectmanagers. Als Project Coördinator heb je volop doorgroeimogelijkheden en wordt je betrokken bij het maken van belangrijke keuzes!

Hoe ziet jouw dag eruit als Project Coördinator?

’s Ochtends open je je mail en ons planningsprogramma. Misschien kun je meteen een paar mensen inplannen. Vervolgens bespreek je met de Project Manager hoe de afgelopen activatie verlopen is en stuur je alle evaluaties op. Eventueel heb je ’s middags een bespreking over de ontwikkelingen van onze app. Aan het einde van de middag stuur je alle briefings op van de jobs van later deze week. De planning is ondertussen gevuld! Wat een succesvolle dag!

Waarom zou jij bij ons komen werken?

Als Project Coördinator bij CP2 Fieldmarketing leer je omgaan met snelle projecten. Je wordt stressbestendig en leert snel schakelen. Daarbij zijn wij een snel groeiend bedrijf met een ambitieus jong team dat elkaar helpt om beter te worden. Het is bij ons niet erg als je fouten maakt, zolang je er maar van leert! Wij bieden een baan met verantwoordelijkheden die je CV zal sieren.

Welke eigenschappen bezit jij?

  • Je bent gek op bellen;
  • Je werkt gestructureerd en georganiseerd;
  • Je voelt je thuis in een commerciële omgeving;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt goede kennis van Microsoft office;
  • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos;
  • Je bent bereid om 3x per jaar in het weekend te werken;
  • Je vindt het gezellig om op vrijdag af te sluiten met een biertje en kan er hier wel een paar van drinken.

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Pas jij nu precies in dit plaatje of wil je kijken of wij bij elkaar zouden passen? Mail dan je CV en een korte motivatiebrief naar sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl! We zien deze graag tegemoet!

P.S. Onze koffie is echt heerlijk!

Meer vacatures van CP2 fieldmarketing bekijken? Kijk hier!