Project manager

[vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” class=”hond-top”][vc_column width=”1/1″][image_with_animation image_url=”https://www.cp2fieldmarketing.nl/wp-content/uploads/2018/04/Nieuwecollega.jpg” animation=”Fade In” img_link_target=”_self” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”]

Ons jonge groeiende team zoekt een nieuwe

PROJECT MANAGER

Wat houdt Project Manager bij CP2 Fieldmarketing in?

Als Project Manager zul je snel carrièrestappen maken. Je gaat samenwerken met hardwerkende Project Managers en interessante klanten, zoals Tesla, SodaStream en Skullcandy. Je organiseert een instore activatie, event of beursstand inclusief personeel. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, leverancier en onze project coördinatoren. Jij brengt alle afdelingen samen om het mooiste product af te leveren aan onze opdrachtgevers.

Hoe ziet jouw dag eruit als Project Manager?

Je overlegt met de opdrachtgever over de benodigde materialen en belt onze leverancier om de materialen te bespreken. Je belt met Merkambassadeurs over de opstart van een ander project. Halverwege de middag check je of de planning van de Merkambassadeurs goed gaat. Je checkt de voortgang van de ontwerpen bij je grafische collega’s voor de branding. Daarbij bewaak je budgetten, kunt scherp inkopen ‘en zoekt creatieve oplossingen voor allerlei uitdagingen die projecten altijd bieden.

Waarom zou jij bij ons komen werken?

Als Project Manager bij CP2 Fieldmarketing leer je omgaan met snelle projecten. Je wordt stressbestendig en leert snel schakelen. Daarbij zijn wij een snel groeiend bedrijf met een ambitieus jong team dat elkaar helpt om beter te worden. Het is bij ons niet erg als je fouten maakt, zolang je er maar van leert! Wij bieden een baan met verantwoordelijkheden die jouw CV zal sieren.

Welke eigenschappen bezit jij?

  • Je bent zelfstandig en bezit uitstekende communicatie vaardigheden;
  • Je bent sterk in het organiseren en overzicht houden van je werk;
  • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteren;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of een MBO4 opleiding met minimaal 6 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent fulltime en zo snel mogelijk beschikbaar;
  • Je bent een ster in tafelvoetbal;
  • Je vindt het gezellig om op vrijdag af te sluiten met een biertje en kan er hier wel een paar van drinken.

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Pas jij nu precies in dit plaatje of wil je kijken of wij bij elkaar zouden passen? Mail dan je CV en een korte motivatiebrief naar sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl! We zien deze graag tegemoet!

P.S. Onze koffie is echt heerlijk!

Meer vacatures van CP2 fieldmarketing bekijken? Kijk hier!