Ons jonge groeiende team zoekt een nieuwe

ZIGGO SALES MEDEWERKER

Wat houdt Ziggo Sales medewerker bij CP2 Fieldmarketing in?

Onze ideale sales medewerker bij Ziggo is commercieel ingesteld, spontaan en ondernemend. Als Sales medewerker van Ziggo sta je in de Shop-in-Shop in een grote elektronicaketen. Je loopt actief door de winkel en met jouw enthousiasme spreek je elke klant aan, ook al staan ze te kijken naar een wasmachine. Met je sales vaardigheden, die je al hebt of bij ons opdoet nadat je bij ons de aangeboden trainingen hebt gevolgd, weet je de behoefte van de klant te matchen bij een product van Ziggo. In de Ziggo Shop-in-Shop laat jij aan de hand van een demonstratie zien wat de mogelijkheden zijn bij Ziggo om zo je verhaal extra kracht bij te zetten. Uiteindelijk heb jij de behoefte van de klant vertaald naar een sale en heb jij je target behaald!

Hoe ziet jouw dag eruit als Ziggo Sales medewerker?

Als Ziggo Sales medewerker kun je ingepland worden voor meerdere werktijden. ’s Ochtends meld je aan via onze app. Als je op je werklocatie bent, check je in op de app. Vervolgens ga je aan het werk. Met de tools die wij je geven, ga jij je sales realiseren. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de producten van Ziggo verkocht worden. Met deze baan maak je grote carrièrestappen omdat je veel leert van onze coaches of Ziggo!

Waarom zou jij bij ons komen werken?

Het betreft een uitdagende functie voor zowel parttime als fulltime (12 uur tot 40 uur per week). Ideaal als bijbaan die goed betaalt maar ook ontzettend leuk is als uitdagende fulltime baan. Omdat wij graag in onze mensen investeren en dit écht belangrijk vinden, krijgt je uitgebreide product- en vaardigheidstrainingen voordat je gaat starten. Daarbij komt er eens in de 3 weken een fieldcoach bij je langs om je te coachen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je ook doorgroeimogelijkheden én kun je leuke bonus verdienen wanneer je je targets behaald! Een gave sales functie binnen een mooie organisatie! Wij zijn op zoek naar sales medewerkers voor meerdere vestigingen, onder andere Hengelo, Enschede, Ede en Utrecht the Wall.

Welke eigenschappen bezit jij?

  • Je beschikt over MBO3 of 4 werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een commerciële instelling, overtuigingskracht en lef;
  • Je bent resultaatgericht, proactief en reisbereid;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt affiniteit met telecom;
  • Je bent 12 tot 40 uur flexibel inzetbaar.

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Pas jij nu precies in dit plaatje of wil je kijken of wij bij elkaar zouden passen? Mail dan je CV en een korte motivatiebrief naar sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl! We zien deze graag tegemoet!