Service Merchandiser

Werk je graag in een klein en enthousiast team? Ben jij commercieel en administratief sterk? Ben je een spin in het web en stel jij je als doel om mét andere mensen de beste prestatie uit de markt neer te zetten? Ben je gek van mobile, telefonie en accessoires, dan zou deze functie de perfecte uitkomst voor je zijn. Onze opdrachtgever is een grote speler in deze markt .Lees snel verder en solliciteer voor de functie van Service Merchandiser bij onze opdrachtgever.

Wie zijn wij?

CP2 Fieldmarketing heeft de afgelopen 15 jaar haar sporen verdiend in alle aspecten van Fieldmarketing: in-store en near-store sampling, demonstraties, activaties en alle vergelijkbare activiteiten in deze boeiende branche. De afgelopen 3 jaar zijn we sterk gegroeid in het ontzorgen van onze klanten op diverse vlakken binnen hun bedrijfsvoering. Te denken valt aan het opzetten en runnen van shop-in-shop concepten, buitendienstactiviteiten zoals accountmanagement, service merchandising e.d. Dit doen we met een team van 40 gedreven mensen vanuit Nieuwegein

Wat ga je doen?

Als Service Merchandiser werk je zelfstandig in je eigen rayon. Je gaat (in je auto van de zaak) op bezoek bij vestigingen waar de producten van je opdrachtgever al verkocht worden of naar potentiële nieuwe locaties. Hier richt jij je op de afdeling waar hun producten liggen of moeten komen te liggen. Je zorgt dat je commercieel alles tip-top regelt. Je hoeft dus niet zelf de producten te verkopen (dat doet de winkel), maar zorgt dat alle voorbereidende werkzaamheden in de winkel perfect uitgevoerd zijn, zodat de winkel de producten goed gepresenteerd aan de klant aan kan bieden. Daarnaast geef je de medewerkers van de winkel informatie over de producten en maak je ze enthousiast jóuw merk te verkopen. Wanneer nodig regel je de product- en prijsmutaties en houd je schappenplannen up-to-date.

Wie ben je?

Je bent een positief ingesteld persoon met een grote interne drive die de samenwerking met anderen proactief op zoekt. Je leert graag van anderen en je past je makkelijk aan in verschillende situaties en omstandigheden. Je bent een echte aanpakker, je werkt nauwkeurig, ziet verbeterpunten en neemt initiatief om daar iets mee te doen.

Wat heb je?

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (richting CE, small business/retail of vergelijkbaar)
 • 1 tot 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een commerciële werkomgeving
 • Retail is je ding
 • Heb je winkel (vloer)ervaring
 • Hectiek is geen probleem voor jou: je bent veerkrachtig en kan goed werken onder druk
 • Woonachtig in omgeving Bergen op Zoom

En wat bieden we jou?

 • Een interessante, verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid
 • Voor een A-merk opdrachtgever
 • Korte communicatie lijnen
 • Een prettige werksfeer
 • Een auto van de zaak
 • Goede arbeidsvoorwaarden:
  • Een salaris van ca €2.000,- per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Mobiele telefoon

Wij investeren in onze mensen en zien je graag groeien. Er zijn diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Werken bij CP2 Fieldmarketing

Werken bij CP2 betekent werken bij een bedrijf met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Als we samen de schouders eronder zetten, dan gaat het ons zeker lukken. Die overtuiging hebben we. Dat zie je heel concreet terug in de groei die we doormaken en de prachtige klanten waar wij voor mogen werken. Die mentaliteit verwachten we ook van jou. Gebruik die drive om onze opdrachtgever te bewijzen dat wij dé partner zijn voor hun project(en).

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Ben je enthousiast geworden van deze functie en ben je fulltime beschikbaar? Stuur dan jouw CV en motivatie brief naar sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Eline, telefoon 030 – 20 81 564.