Contact

 

Vacature Recruiter Utrecht

Weet jij als geen ander hoe je de juiste kandidaat kunt vinden én kunt matchen bij de juiste vacature? Wil je werken in een jong en ambitieus team waar je volop jezelf kunt ontwikkelen? Dan heb je bij ons je nieuwe uitdaging gevonden!

Over de functie

Als Recruiter bij CP2 Fieldmarketing begrijp je de vraag van onze klanten en kun je visualiseren wat de klant voor ogen heeft. Je zal je voornamelijk richten op de werving en selectie van medewerkers voor onze klanten. Dit betreft vooral sales medewerkers en service merchandisers. Onze klanten hebben over het algemeen shop-in-shops in een groot (elektronica)warenhuis. Wij doen de werving en selectie, planning en coaching/begeleiding van onze mensen namens onze klanten. Je gaat actief op zoek naar de juiste kandidaten voor de verschillende functies die we hebben. We hebben de ambitie om het aantal klanten uit te breiden, dus jouw bijdrage hierin is erg belangrijk.  Daarnaast houd je je ook bezig met de werving van andere openstaande vacatures bij ons intern, zoals bijvoorbeeld project managers, medewerkers bedrijfsbureau e.d.

Welke kanalen ga je inzetten om deze vacatures te vervullen? Bij ons krijg je de volledige vrijheid om op jouw creatieve manier te werven, zowel online als offline. In overleg met onze Online Marketing Specialist ga je kijken welke online kanalen je op welke manier in kunt zetten zodat jij de toppers vindt die je zoekt. Wanneer je de geschikte kandidaat denkt te hebben gevonden plan je een sollicitatiegesprek in samen met de verantwoordelijke manager binnen CP2. Samen besluit je of de kandidaat geschikt is voor de functie en indien ja, heb je weer een vacature vervuld!

Je collega’s

Je bent onderdeel van het team Werving en Selectie. Het team bestaat uit jouw teamleider, een Recruiter voor de werving van promotiemedewerkers voor onze promotieklussen, een medewerker voor de personeelszaken en jij. Je teamleider is verantwoordelijk voor de gehele werving en zal jou ondersteunen waar nodig.

Naast jouw directe collega’s heb je ook zo’n 30 andere collega’s. Wij zijn een jong en ambitieus team dat speelt op Champions League niveau. Bij ons heerst er een open en transparante bedrijfscultuur waar we zelfstandig en keihard werken en elkaar coachen en activeren.

De functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma, het liefst in de richting van HRM of P&O.
  • Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring in (het liefst) corporate recruitment.
  • Je kunt planmatig en zelfstandig werken.
  • Je kunt snel schakelen wen bent oplossingsgericht.
  • Je bent stressbestendig en ziet deadlines als een uitdaging.
  • Je hebt ervaring in het werven van kandidaten in verschillende branche.
  • Je denkt out of the box, barst van de creatieve ideeën én je weet deze op een goede manier uit te voeren.

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan als Recruiter in de wereld van Fieldmarketing. Je verdient een marktconform salaris en je reiskosten worden vergoed. Bij ons krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen en je creatieve ideeën uit te proberen. En dat allemaal in een gezellig en jong team!

Over ons

CP2 Fieldmarketing is het bureau voor merkactivatie! CP2 helpt zowel A-merkfabrikanten als retailers in diverse branches met hun merkactivaties. We hebben sterke wortels in de Fieldmarketingbranche en zijn hierin een leading bureau. We organiseren meer dan 370 merkactivaties per jaar voor mooie opdrachtgevers zoals JUMBO, Ziggo/Vodafone, Douwe Egberts, PepsiCo, Slam! Verkade etc. Onze merkactivaties vinden plaats in winkelcentra, supermarkten, evenementen etc. CP2 Fieldmarketing is gevestigd in Nieuwegein en we zijn met een team van ongeveer 30 medewerkers.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer direct door je CV en motivatie op te sturen naar Arthur, arthur@cp2fieldmarketing.nl. Heb je vragen over de functie? Bel Arthur dan even, je kunt hem bereiken via 030 20 81 500.